Eugene sledge with the old breed pdf

200 miljoen en is daarmee de duurste ooit gemaakt eugene sledge with the old breed pdf Australië. Basilone en het 7de Regiment Mariniers komen aan op Guadalcanal om de verdediging van het 1ste Regiment op Henderson Field te versterken.

Basilone geraakt zwaar verbrand aan zijn armen door een machinegeweer. Een grote nachtelijke aanval van het Japanse leger wordt succesvol afgeslagen. Ze nodigt hem uit om in het huis van haar ouders te verblijven. Sledge schrijft zich in bij de mariniers en begint aan de basistraining.

Daarna worden ze ingezet op Pavuvu, wat tijdelijk dienstdoet als thuis van de 1ste Marinedivisie. Leckie wordt behandeld voor nachtelijk bedplassen die veroorzaakt worden door de stress van de gevoerde strijd. Leckie keert na hersteld te zijn terug naar de frontlinie. Sledge komt aan op Pavuvu, op de Salomons-eilanden waar hij Sidney Phillips, een oude vriend, opnieuw ontmoet. Door de waterschaarste en extreme hitte zijn de omstandigheden zeer zwaar. Leckie geraakt gewond bij een granaatontploffing, waarbij hij granaatscherven in het gezicht krijgt. Hij wordt geëvacueerd en naar een hospitaalschip gebracht terwijl de strijd onverminderd voortgaat.

Basilone gaat verder met het verkopen van oorlogsobligaties. Basilone keert terug in actieve dienst bij het 5de Regiment Mariniers. Hij ontmoet en huwt met Lena Riggi, een vrouwelijke sergeant van het regiment. Basilone sneuvelt door de granaatscherven van een mortierinslag. Het Japanse leger verkiest de dood boven een overgave en zijn onverschillig over het lot van de plaatselijke bevolking. Hierdoor wordt Sledge steeds cynischer en toont niet langer medeleven met de Japanners. Sledge en Leckie keren terug naar huis na de Japanse overgave.

Sledge wordt nog steeds achtervolgd door de terreur die hij heeft meegemaakt en gezien. Leckie begint een relatie met Vera, een meisje dat hij al kende sinds zijn jeugd. Lena, de weduwe van Basilone, zoekt zijn ouders op en schenkt hen John’s Medal of Honor. Registreer u vooral en meld u aan.

Dit is echter niet vereist. Een lijst met recente wijzigingen in deze wiki. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 12 sep 2017 om 14:38. United States on March 14, 2010.

Marine who fought alongside Basilone on Iwo Jima. Joshua Bitton as Sgt J. Basilone, attempting to relocate his machine gun to a better position, bare-handedly cradles the hot barrel while in action, severely burning his arms, and continues fighting. Laurence Andries and Bruce C. Leckie integrates himself back into the front-line lifestyle. Japanese sniper while assessing the area of Hill 140.